fbpx

Borozz otthon

Borozz otthon

Az elmúlt napokban mindannyiunknak megváltozott és átalakult az élete. Otthonunkban ragadtunk, a szerencsésebbek családjukkal, párjukkal együtt. Ezekben a napokban mindenkinek szüksége van a segítségre, a támogatásra, s legfőképpen arra, hogy vidámságot csempésszünk a napunkba, egymás napjaiba.

Ezért, úgy döntöttünk, hogy ribizliborainkat 20% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással bocsátjuk a rendelkezésetekre, bízva abban, hogy segítenek kicsit feldobni az otthon töltött időszakot. Ezzel pedig Ti is támogatjátok a Lajos-Király Manufaktúrát a kialakult helyzetben.

A borok mellett folyamatosan frissítjük Nektek főzőblogunkat, melyben olyan könnyen elkészíthető receptötleteket adunk, amivel még színesebbek lehetnek a mindennapok.

S hogy miért ajánljuk még a ribizliborokat? Mert a ribizli végtelenül egészséges! Az érett bogyók dúskálnak az antioxidáns hatású, szabadgyökfogó színanyagokban. Magas a karotintartalma, de tartalmaz B1-, B2-, E- és C-vitamint is, amiből 100 g gyümölcsre 130-170 mg jut. Magjában megtalálható az éltető Omega3 és Omega6 zsírsav. A gyümölcsnek kiemelkedő szerepe van az agy egészségének megőrzésében, a gondolkodás és memória javításában. Az antocianinok elősegítik a szem ideghártyájában a regenerációt, ezen kívül, az emésztés és a tüdő egészségének megőrzésében is fontos szerepe van.


WEBSHOP
Megnézem


FŐZŐBLOG
Megnézem

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter