fbpx

Webshop

Nagy LOUIS csomag

19600Ft

Indítsd velünk 2022-t is!
A csomag vásárlásával megkóstolhatod a limitált palackszámú, hordóban érlelt, prémium LOUIS feketeribizli borunkat, valamint a több, mint 60% gyümölcstartalmú, rostos feketeribizli szörpünket!
Ajánljuk neked, ribizlibor kedvelőnek!

Eredményes és szeretetben gazdag évet kívánunk!

A csomag tartalma:

• 4 db LOUIS fekete ribizlibor 
• 2 db feketeribizli szörp

 A csomag 30% kedvezménnyel kapható!
A kedvezmény értéke: 8000.- Ft!

A csomagban található bor:

LOUIS feketeribizli bor: Izgalmas, zamatos, fiatalos és egyben testes vörösbor. Tökéletesen hordozza magában a Titánia karakterességét és gyümölcsösségét. Alapanyaga a 20 éves ültetvényünkről származó, kiemelkedően magas cukorfokkal termett, 2018-as feketeribizli. Helyi kádárral készíttetett, hagyományos mátrai tölgyfahordóban érleltük két éven át. Ebből adódóan a lekerekedett, lágyabb és krémesebb sav, kifogástalan harmóniát alkot a maradék cukorral. Enyhén kompótos illat-, és ízvilága tökéletesen kiegészíti a hordó kölcsönözte vaníliás zamatot.

Feketeribizli szörp: Saját termesztésű ribizlinkből készült a ribizlivelő (mely a héj és mag nélküli gyümölcshúst jelenti), ehhez adtunk cukrot és minimális mennyiségű ivóvizet.
Pasztőröztük, palackoztuk és kézzel címkéztük. Az ajánlott hígítási arány 1:6, de mindenképpen érdemes hígítás nélkül is megkóstolni, fantasztikus ízélményt nyújt.
Tartósítószert és egyéb adalékanyagot nem tartalmaz. Gyümölcstartalma 60% feletti! Vegán termék. Nettó térfogat: 0,5 L

Oszd meg másokkal is!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
WEBSHOP