K irály Dávid vagyok, gyerekkorom óta a ribizli világában élek. 11 évesen kezdtem a földeken dolgozni, gimnáziumra már én szerveztem a szüreti munkálatokat. Földjeink és pincészetünk gyönyörű környezetben, Verpeléten, a Mátra lábánál találhatóak.
Pár évig szakácsként dolgoztam Budapesten, de 2015-ben visszahúzott a szívem nagyapám örökségéhez, aki megtanított a föld szeretetére és tiszteletére, és ő készítette az első ribizlibort is. Ma már nem csak bort készítünk ribizliből, hanem prémium minőségű szörpöt és pálinkát is.
A feleségemmel és két gyermekünkkel közösen építjük tovább ezt a családi gazdaságot. Minden nap izgalommal és közös munkával telik, mert hiszünk abban, hogy a természet kincsei és a családi értékek együtt hozzák el a legjobb ízeket.

Nagyszüleinktől és szüleinktől a természet szeretetét és tiszteletét kaptuk örökül. Ribizli ültetvényeinket ezért a leggondosabb odafigyeléssel és környezettudatossággal műveljük, ápoljuk. Az ökológiai gazdálkodás kihívásai ellenére hiszünk a fenntartható megoldásokban. Földjeink átálltak a bio művelésre, csökkentjük a vegyszerek használatát, és megújuló energiát használunk. Mindent megteszünk, hogy minimalizáljuk ökológiai lábnyomunkat.
Ha szeretnél egyedülálló, prémium minőségű termékeket kóstolni, látogass el hozzánk Verpelétre és éld át te is a ribizli varázsát! Ha nem tudsz személyesen ellátogatni hozzánk, ne aggódj – látogasd meg webshopunkat, és rendeld meg kedvenc ribizli termékeidet otthonod kényelméből!