fbpx

Augusztusi borfesztiválok – Debrecen, Budapest, Győr, Miskolc

Augusztusi borfesztiválok – Debrecen, Budapest, Győr, Miskolc

4 fantasztikus boros rendezvény 4 helyszínén találkozhattok velünk személyesen agusztusban, ahol megkóstolhatjátok hűsítő és egyben felejthetetlen ribizliborainkat! – Debrecen, Budapest, Győr, Miskolc

Keressétek a Ribizlibor és Lajos-Király Manufaktúra feliratot, vegyetek részt nyereményjátékunkon, hogy 20.000 forint értékű giga ribizliboros koktélfröccsöt nyerhessetek vagy vágjátok zsebre akciós kuponjainkat!

Giga ribizliboros koktélfröccs

Giga ribizliboros koktélfröccs

 

Aktuális helyszínek:

 

🔴 GYŐRI BORNAPOK – agusztus 26-29. (csütörtök-vasárnap)

A Győri Bornapok izgalmas programjaival, magas minőségű ribizliboraink mellett további, körülbelül 60 borászat nedűivel, kellemes zenével és baráti beszélgetésekkel búcsúztatja a nyarat. Győr barokk belvárosa, utcái hangulatos kisvendéglőkké, borozókká alakulnak át, fesztivál hangulatot teremtve immár tizenkettedik alkalommal. A Bornapok azonban nem csak az ízek világába kalauzolja el a látogatókat, hiszen a négy nap bővelkedik színes, kulturális eseményekben is.

 

🔴 MISKOLCI AVASI BORANGOLÁS – agusztus 27-28. (péntek-szombat)
Egy év kihagyás és egy Kanapéfesztivál után ismét együtt Borangolhatunk a nyár utolsó hétvégéjén! Életre kelnek a 300-400 éves avasi pincesorok Miskolc város szívében, ahol Európában egyedülálló módon,, az Avas hegy északi oldalában több mint 800 pince és borház helyezkedik el. Nyitnak a pincegazdák, érkeznek borászok és gasztrósok, lesznek művészek és zenészek. És persze ti, a borangolók és mi a ribizliborainkkal és nyárbúcsúztató koktélfröccseinkkel! Írjátok be a naptárba! Zárjuk együtt a nyarat!



 


Lezajlott események:
🔴 DEBRECENI BOR – ÉS JAZZNAPOK – agusztus 5-8. (csütörtök-vasárnap)
Debrecenben a legfinomabb ribizliborokkal, hűsítő fröccsökkel vártunk mindenkit az ország egyik legrangosabb borfesztiválján, igényes és népszerű jazzmuzsika mellett.
Az eseményen velünk együtt közel 60 hazai borászat képviselttette magát, az italok mellé pedig a hagyományos magyar konyha ételeit és minőségi házi sajtokat kóstolhatták az odalátogatók. Négy színpadon mintegy 60 jazzformáció gondoskodott augusztus 5-8-ig a kiváló hangulatról a Nagyerdő csodálatos környezetében.
Bővebben a rendezvényről itt olvashattok: https://fb.me/e/1lxnpO2TC
🔴 BUDAPEST WESTEND BORPIKNIK – augusztus 11-15. (szerda-vasárnap)
A hangulatot akusztikus koncertek, finom ételek és rengeteg élmény tette színesessé. Keressétek a Ribizlibor és Lajos-Király Manufaktúra feliratot! –  Koccintsunk együtt a főváros felett!
Belépés: a Westend 1. emeletén található kijáraton keresztül, a Marionnaud mellett található Tetőkert kapun.
A koncertek ültettetek, a teljes rendezvény ingyenes.
🌳 Nyitva tartás:
● Szerda: 16:00 – 22:00
● Csütörtök: 16:00 – 22:00
● Péntek: 16:00 – 24:00
● Szombat: 12:00 – 24:00
● Vasárnap: 12:00 – 22:00
Bővebben a Borpiknikről itt olvashattok: https://www.facebook.com/events/4574813149229532/

 

 

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter