fbpx

ÚJ TERMÉK I Kézműves bonbon ribizliborral

ÚJ TERMÉK I Kézműves bonbon ribizliborral

Mitől különleges? Mitől egyedi? Hogyan és miért került fel a termékpalettánkra a ribizliboros csokoládé bonbon?

Azt a Tőletek érkező, egyre növekvő igényt szerettük volna kiszolgálni, mely szerint boraink mellé minőségi, gasztronómiailag a ribizlihez kapcsolható termék váljon elérhetővé. Mivel minket már régóta foglalkoztatott az a gondolat, hogy ribizliborainkat kipróbáljuk csokoládéval párosítva, így döntésünk a bonbonra esett.

blank

 

A formák kiválasztásakor, nem volt számunkra kérdés, hogy a ’gyémánt’ névre kereszteltet válasszuk, mely exkluzív, letisztult, hűen tükrözi a desszert egyediségét.
A bonbonok fehér, bronz és arany színű, roppanós héjat kaptak. Borainkból készülnek hozzá a töltelék borzselék és borkrémek, liofilizált ribizlivel kiegészítve, így nem csak küllemükben, de ízükben is kifinomultak. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, eljárás tekintetében a legnagyobb vitamin-, és ásványi anyag így őrizhető meg, az egyik legkiválóbb tartósítószer nélküli tárolási forma.

A fehér csokoládés, piros ribizliborral készült a legkönnyedebb, az arany burkú feketeribizlis borzselésen már kellemesen érezni a bort, a bronz színű bonbon pedig tényleg olyan lett, mint egy korty ribizlibor. Személyes kedvencünk még nincs, de kíváncsian várjuk, hogy nektek melyik ízlik a legjobban.
A dobozokat egyenként hajtogatjuk, tervezésénél egyik legfőbb szempontunk az volt, hogy semmilyen műanyag elemet ne tartalmazzon.

Így született meg LOUIS termékcsaládunk első beköszönő terméke, a kézműves ribizliboros bonbon. Mely nem csak Valentin napi borcsomagjaink mellé, de önállóan is megrendelhető. Fekete-, és piroslibizli RBZL boraink mellé jó szívvel ajánljuk, fantasztikusan egészítik ki egymást.

 

➤ WEBSHOPUNKBAN ITT érhető el a termék.

➤ Csomagajánlatainkat pedig ITT tekintheted meg.

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
WEBSHOP